våren med min dotter!

jag längtar jätte mkt till våren, att få spendera mkt tid med min lillsnutta! Vi ska umgås med nära och kära, gå till öppna förskolan, börja på babysim, gå ut och gå mkt, shoppa,  busa och massor med annat!

Men jag ska självklart njuta nu i vinter med, försöka på oss några vinterpromenader och mkt fika med vänner och familj!

beach 2009

yes mitt eviga tjat om att jag ska bli slimmad...men d e mitt mål, har vart alldeles för sladdrig senaste åren, usch! Men som jag skrev längre ner så ska jag njuta i jul, men sen e d hårdkörning! Så fort jag kommer in i allt med Ofelias rutiner, då hon börja sova middag lite längre så ska jag träna hemma (cykla el nån träningsvideo), sen ska jag börja på mamma jympa och så när jag inte ammar längre så ska jag åka iväg själv och gymma =), och så nyttig mat på detta!

jag ska chocka!

adventspynt!

Yes i helgen är det första advent, tiden går ju sjukt fort! Vi har dock inte mkt pynt och jag tänker inte inskaffa så mkt heller i år då vi ännu inte riktigt klara me huset och Ofelia e ju väldigt liten så hon lider ju inte av det nu, men nästa år då ska vi ha hela fadderullan! I år blir det lite stjärnor och ljusstakar in fönstrena och om jag får upp gardiner så blire vita i köket o svarta i vardagsrummet (alltså inget direkt julit), sen ska ljus bytas ut till röda och vita och några tomtar ska la fram men d blir närmare julaftonen, annars blire som vanligt myspys med värmeljus och sånt.....jo en glöggkanna ska fram oxå!

kärlek!

lite nya bilder på min lilla älskling som nu är 7 ½ vecka gammal, och sist vi vägde henne i veckan så stannade det på 3660 =)!


lill snuttan har börjat le nu =)!



Ofelia nybadad!


lilla älsklingen e glad =)!



Betty och Ofelia dekar filt=)!

njuta i jul!

Jag har bestämt mig för att njuta av julen. Äta så mkt lussebullar, pepparkakor, knäck, dricka julmust m.m jag vill...jag tar den där make overn efter nyår, som nyårslöfte, då blir det hälsosamma-angelica med träning och nyttig mat! ...för nu tänker jag njuta, går ändå inte upp i vikt då jag full ammar, så nice!


godis köp förbud!

Yes jag erkänner, jag har nå problem med gällande godis! Har ätit och köpt godis typ varje dag sen jag födde Ofelia, hel sjukt! Så nu jag köpförbud på godis fram till lucia...och priset är shopping av kläder *weee*!

makeover!

Yes I need a makeover!!!!!

jag måste tag i det!!!

massa nya kläder, ny kropp, ny insikt till livet, nytt smink, hälsokurer, hälsomat m.m.....

nu kör vi!

helg!

Den här helgen är fullspäckad! I fredags jobbade jimmy över och kom inte hem förrän strax efter sju, så d vart middag till idol och sen mys med godis och chips *mums*! Igår städade vi på morgonen sen drog vi in till stan, skulle hälsa på min gamla skola där min lillasyster går för de hade indiendagen sen vart de fika hos mamma och pappa, lussebullar, lyx!!
Igår kväll var vi över till grannarna och åt middag, var super gott. Vi hade d jätte trevligt!
Idag kommer svärisarna över en sväng, sen middag hos Ofelias faddrar i eftermiddag!
Och nu på dagen om vi lyckas få Ofelia att sova en stund så ska jag pyssla hemma med all skit som liggeromkring, behöver ordning, och det är nu =P!

skumt

Vart nå konstigt med förra inlägget, suck!!!

måndag

Idag blir d lugnt, e toktrött. Sov ändå ganska bra, men Ofelia krånglade igår och somnade inte förrän efter elva...så d kan nog vara det. Ska kanske ta oss till stan för att hämta ut ett paket och posta brev annars blir d nog bara myspys, inge roligt väder heller men får se om d kan bli en promenad me =)!

Ska nog ta o börja med fotoalbum och överföra bilder på Ofelia till skivor m.m så att inget försvinner, för det skulle fan vara en katastrof!


farsdag!

Nu har Ofelia firat sin pappa lite, han fick ett par härliga strumpor där det står "världens bästa pappa" =)..nästa år får vi fira han lite mer kanske då hon e ett år!
Idag ska vi in till mamma o pappa ett tag, jag ska låna deras torkis så jag kan slänga in våra nya lakan i sängen ikväll *mys*! Kusin Bea och hennes Peter kommer ev. över och hälsar på en stund hos mamma och pappa =)!

Ikväll blir d mys som vanligt, sånt där söndagsmys inför nya veckan!

härliga fredag!

äntligen fredag igen, fast veckorna går sjukt fort, tyckte nyss d var måndag! Men så härligt me fredag, älsklingen går av jobbet för helg och vi kan hitta på massa skoj o mys i helgen =)!
Idag ska jag luncha med farsan min, sen står handling och dammsugning på schemat och sen ikväll bli d ju såklart mys framför idol =P!

Imorrn har jag tänkt att dra till stan o kika lite, kanske dra till nuevo för att se om de har någon jacka (för d skulle jag behöva snarast) och halsduk. Och hämta ut en bok till Ofelia om det är öppet.

Söndag ska jag in till mamma o pappa robert och mysa lite. Och då kommer även ev. bea över för att hälsa på lilla Ofelia =)!

shoppa!

Jag vill så ut och shoppa nu, jag behöver en helt ny garderob!!!!!!!! Har fan inte mkt snyggt nu, blä...nä spara pengar o gå ner några få kilo o sen ut o shoppa järnet!
Jag vill ha:
jacka
halsduk
kjolar
klänningar
tights/strumpbyxor
jeans
tröjor
toppar
knä strumpor
nyårsklänning ev.

stavning

såg att jag skrev fel på flera ord i föregående inlägg men jag e trött hehe!

unhappy

jag är lycklig i många sätt nu, jag har en underbar familj som jag älskar nå så otrolig! Men det finns fortf saker i mitt liv som jag mår riktigt dåligt av, men jag ska börja jobba på dem för jag jag vill va lycklig på alla sätt o vis förutom dåliga dagar som vi alla drabbas av förstås...men det är två olyckliga saker som jag ej kan göra nåt just nu, får se hur jag kommer stå ut och må, förhoppningsvis kommer jag må lite bättre om ett tag men inte helt förrän det är helt och håller löst och det händer inte förrän om ett år minst med d ena och det andra vet jag inte alls hur lång tid d kommer att ta men jag får försöka så gott jag kan ändå. Ska iaf börja jobba på det som kan ändras innan!

Onsdag

Var iväg och vägde min lilla höna böna idag, och nu visade vågen 3500 g och 51½ cm lång =)!
Jag tycker d e lite jobbigt att amma så mkt som hon vill, så jag pratade med bm och vi kom fram till att jimmy ska få ge flaska en gång på kvällen så jag får lite egen tid, så får vi se om d känns bättre...on tog flaskan bra ikväll iaf=)!
Ska hämta ut en sångbok till Ofelia oxå som man tydligen får, skitbra då jag brukar sjunga för henne när jag ammar henne på kvällen inför nattning och jag kommer inte ihåg så många barnsånger så som sagt toppen bra!

tisdag!

Idag åkte vi in till stan och träffade sandra en sväng =), köpte lakanset på hemtex och en farsdag present till jimmy från lillsnuttan *hihi*!! Sen hängde vi en stund hos mamma, jag åt lite lunch medan mamma fick mysa med Ofelia =)!
På vägen hem handla jag lite mat, så lagade vi potatisgratäng, fläskfilé och broccoli *mums* för att få lite lyxigare när jag och älsklingen idag firar 3 år =D!

sussa tajm nu!

4 veckor!

Idag blir Ofelia 4 veckor =)! Sist vi var och vägde o mätte henne (i ons) så vägde hon 3340 g och var 50 ½ cm lång!!
Idag ska vi även börja med AD droppar, 5 droppar om dagen.

Just nu ligger hon och sussar i sin säng, vi har bara en slappar dag idag då jag sov dåligt inatt, känner mig som en zombie, vi kanske tar en tur till affären när hon vaknat och fått amma, då vi behöver lite till i veckan men får se om jag orkar! Jimmy ska iväg och bowla ikväll, får se om vi hänger på el om vi bara e hemma o myser, kan va skönt d me och så försöker vi ju få henne att sova lite tidigare själv i sin säng.

Har fått i mig både frulle och lunch idag, d börjar ta sig lite hehe, man får hitta luckor då d passar för hon är väldigt snuttig och vill vara en nära mest hela tiden. Men jag måste bli bättre på att hinna få i mig mat, nyttig mat då jag vill gå ner några kg till annars blir d lätt att d blir både läsk och godis på kvällen då man e tokhungrig..sen ska jag även börja träna igen men d tar nog någa veckor till innan man får tiden till det, än så länge får ja nöja mig med dagliga promenader.

kärlek













min underbara dotter!

sunday!

Idag tog vi lite sovmorgon, till halvtio =)....Ofelia har annars hela veckan velat gått upp vid 8!
Idag har vi kört ett lass till tippen, skönt att få undan lite skräp, sen åkte vi till babyproffsen och köpte ett babygym till Ofelia.
Och nu har vi ätit och jag ska snart amma lillskruttan och sen ska vi försöka få henne att sova!

viktmål!

6 more to go!
Tappade mina gravidkilon på en gång, så skönt men vill ändå gå ner liiiite till (fortf normalvikt)!!! Ska när jag orkar och kan (har tid) börja träna, för målet är att få en fast och vältränad kropp som jag alltid velat haft =)! På måndag börjar mina förändringar, börjar med fokus på hälsan!


RSS 2.0