planering!

Den här veckan går åt till att planera inför min nya fas, mitt liv som ska förbättras =)! Tror den första delen blir hälsan, för det är det jag tycker är jobbigast just nu. På söndag ska planeringan vara klar, för på måndag smäller det.

ny fas i livet!

yes imorrn påbörjar jag en ny fas i mitt liv, något jag ska ägna mig ett bra tag åt för att få en hel förändring av olika delar i mit liv. Ska gå igenom del för del för att jag ska få ett så bra liv som möjligt. Låter nog hel konstigt det jag snackar om men i mitt huvud låter det mycket bättre =)! Ska förklara mer en annan dag då planen är färdig!

sex and the city the movie!



Nu har jag beställt filmen =D,
den måste jag bara ha i filmsamlingen så jag hoppas den dimper ner i brevlådan this week!!!

Alone!

Yes, från och med måndag så ska jag och ofelia vara själva. Jimmy börjar nämligen jobba..känns ju riktigt trist, har ju vart lyx att få ha honom hemma och hjälpt mig =), men men jag och Ofelia får skaffa oss egna "rutiner" och sånt så ska d nog gå bra ändå=)! Hela veckan e typ redan fullbokat med besök från mamma o Leni, träff med ritva, fika med mia, bvc möte m.m!

Helgmys!

Ofelia sov i sin egen säng hela natten för första gången, gick superbra!! Hon ligger fortf och sussar, så jag sitter här och väntar på att båda älsklingarna ska vakna. Jag har iaf dammat hela huset nu, så skönt, var riktigt skitigt, så nu är det bara dammsugning och skurning kvar!
I eftermiddag ska vi åka till mia  och fira att hon blir gammal tant som jag =P....sen ikväll blire grillning (ja ni läser rätt hehe) hos mammsen o pappsen, nice!
Imorrn kommer storasyster med familj över och hälsar på och för att se lillskrutten =)! Och så står storhandla inför veckan på schemat, får se om jag/vi hinner det imorrn annars får det bli på måndag!

thats her name!

Karin Ofelia Steneskog Springare!

stavning!

jag och jimmy bestämde oss för att ändra stavningen på vår lilla tjejs namn. Även om jag diggar Ophelia starkt så kändes det inte riktigt som om det var så det skulle stava, utan nu stavar vi henne med F, alltså Ofelia. Det känns mer rätt.

Min lilla tjej!

Nu har min lilla tjej kommit till världen =)! Det är så underbart och fantastiskt, känns så overkligt att hon har legat där i min mage så länge, men nu är hon äntligen här! Går inte att beskriva en sån här glädje och kärlek, så stort=)!

Ophelia föddes 6 okt, 16.32.
vägde 2730 och var 48 cm lång.










kommer fler bilder sen......

oväntat besök!

Har precis haft besök av pappsen o co =). Han ringde och gratta imorse och fråga om de kunde komma förbi en sväng, mina syskon och pappas fru har inte sett huset förut så de tänkte passa på att hälsa på nu när jag fyller år =). Så idag blev inte alls som jag hade tänkt mig, men d vara bara positivt ändå. Var iväg till mickis i förmiddas och fixade ögonbrynen, sen var vi och handla i racer fart och sen snygga vi till lite här hemma (som är jävligt stökigt nu förtiden då jimmy jobbar på för fullt), dammsög o plocka undan lite, sen kom de och självklart bjöd jag ju på fika, hembakta muffins och marylands kakor *mums*!
Nu har jag stekt köttfärs till tacosen så att det är gjort och snart är det dags att börja hacka grönsaker=)!

the weekend!

Skrev ju lite om helgen i förra inlägget dock, men ja som sagt fyller ju år imorrn men det är inget jag firar då. Vi ska hålla på med huset, kanske åka o handla färg m.m, jag vill mååååla =)! Imorrn kväll kommer grannarna över på tacos, trevlish =), de har en liten dotten på 4-5 månader, hihi!
På söndag blire städning för på eftermiddan får jag ju som sagt besök av mammsen och co =), och även min gudmor och gudfar och ev. skulle jimmys päron dyka upp en sväng för en fika! Det är väl det vi pysslar med denna helg. tar d lite lugnt, jag vill inte åka så långt iväg nu när det är nära bf, vill hålla mig lite hemma!

friday!

Förkyld igen, som om jag inte har nog med saker el???....så typiskt, bara inte influensan el nåt e på gång, då vette fan va jag tar mig till hehe!

Kanelbullens dag imorrn, trevligt, och så är det ju min dag, haha...men jag tänker inte fira, urs...el på söndag e jag typ tvungen, har lovat mamma och co att komma och fika men annars inget märkvärdigt, blir ju bara 24, nästa år däremot blir d nog lite partaj!

Idag ska jag pyssla o dona hemma bara, ska fixa i tvättstugan, städa lite på övervåningen m.m, får se va jag pallar med, dock är både höggravid o superfökyld, toppen!!

Har fixat med lilla bebisens kläder oxå, vill dock ha meeeeeer, haha..finns ju så mkt gullit överallt, men jag ska vänta tills den e kommen =). Har iaf d mesta hemma nu, så vi klarar oss de första dagarna, ska inhandla temp, badtemp, salva o lite sånt bara. Vi har ju även de "större" sakerna som säng, lakanset, handdukar, skötbord o tillbehör, bärsele, vagn, babysitter, så nu är det bara lite smågrejer som fattas som lekfilt o så men d behövs ju inte första tiden =)! Längtar!

diggar!

Jonas brothers - when you look me in the eyes

1 oktober!

En ny månad e här, d går så himla fort! snart är 2008 slut liksom, o var tog detta år vägen? hehe!
Idag har jag inga planer alls, vilket känns skönt men oxå trist för jag blir så trött när jag inte har nåt att göra, så får se om jag kommer på nåt el om jag bara ska slappa, ska iofs dammsuga o dona lite här på övervåningen. På undervåningen är det ingen idé att ta itu med något så som det ser ut och så länge jimmy håller på och jobbar där för fullt. Idag blir nog iaf tvättstugan klar, så ikväll kan jag nog kanske "inreda" och städa där iaf =)!

Ikväll blir det ju annars tv för hela slanten, tvfreak som jag e.
20.00 Idol
21.00 Grey´s anatomy *weeeeee*

Var på ultraljud igår, allt såg bra ut, jag ligger ju lågt med fostervatten o min vikt har ju inte ökat så bra men bebisen verkar må finfint så d e toppen, hoppas bara den vill komma ut snart, är idag 10 dagar kvar till bf, men med min tur kommer den säkert stanna på övertid hehe =)! Var även på auora samtal då jag har förlossningsskräck, fick gå runt o kika på förlossningsavd och prata hur jag känner o mår med en barnmorska, kändes bra även om jag fortf är lika skräckslagen som innan, men jag ska ge detta en chans el det måste jag ju, vi kom fram till en massa bra saker som ska ev. kunna underlätta för mig när jag väl åker in så d känns iaf någolunda tryggt! Imorrn ska jag till bm igen o prata vidare!

RSS 2.0