tränat!

Yes nu ikväll tog jag tag i det igen! Skulle ut och promenera (jimmy kom hem tidigt) men så regnade det, då satte jag mig på motionscykeln körde 40 min, sen regnade det inte längre när jag var klar så då vart det en promenad på det, fan va jag e bra =)!

slappardag!

Ja det vart verkligen en slappardag för oss idag, var inte riktigt meningen men jag e bra seg!
Ska ta och göra nåt här nu på eftermiddagen men vet inte vad jag pallar, blir en promenad el åka in en sväng till stan en snabbis, jimmy jobbar sent så jag och Ofelia blir själva ett par timmar till.

Imorgon ska jag fixa och dona. Ska ställa oss i kö till dagis, ringa kyrkan, beställa tid hos tandis, städa, träna, laga mat (som vanligt), så det blir fullt upp!

På tors e det mammaträff igen, skoj=)!

På fre ska vi ev. åka till familjebadet sen blire mys på kvällen som vanligt.

Nu ska vi röra på oss!

Dop!

Håller nu på och planerar dopet  för fullt och även om vi ska lite galejj på kvällen där, ska bli så skoj!
Dopet kommer bli så fint, skulle redan kunna gråta en skvätt! Men mycket att planera fortf!
Jag tänker inte avslöja så mkt här, utan berättar efteråt hur allt gick och visar bilder då.

Jag ska även ut och leta klänning och ev skor tills dess. Innan dopet ska Mickis sminka mig och jag ska ha fixat håret...kommer bli så fint! Ska även handla klänning till Ofelia som hon ska ha på kalaset efteråt =)!
Och jag har även som mål att ha gått ner ett par kilon tills dess!

Hoppas även som sagt på lite fest på kvällen, skulle vara så skoj, att få göra lite annat någon gång, men får se, vet inte hur jag klarar av att lämna bort Ofelia, urs hehe =)!

dags att fortsätta!

Nu är det i gång!!

Yes, nu jävlar har jag kommit igång! Nu ska några kilon bort, kommer nu att köra stenhårt i 8-9 veckor sen ska jag börja unna mig lite då och då så att jag har nåt att se framemot =)!
Idag  har jag varit jätte duktig, ätit en nyttig frukost, tackade nej till en semla och tog bara ist av smörgåsen som erbjöds hos farmor min, och ikväll har jag ätit middag och sen är det finito! Men en kopp tea eller frukt är helt ok om jag skulle bli sugen så härpå kvällskvisten!
Tog även en morgonpromenad med Ofelia, Nadia och Tova-lee, sen ikväll tog jag en promenad till, så skönt! Börjar med promenader den här veckan och sen till nästa vecka byta ut några mot ett pass på träningscykeln eller ett videopass!

yes, nu kör jag! 

helg!

Helgen är här igen, veckorna går så sjukt fort! Älskar helgerna numera,att få umgås med hela familjen!

Idag är det babysim som gäller, sen ikväll ska vi äta en ny rätt, fajitas kyckling, får se om det blir gott =)!
Och finalen av let´s dance går ju bara inte att missa, jag sitter bänkad!!!

Imorgon är det dop i sthlm, pappa roberts barn alexandra ska döpa sin lilla Alma.

Och på söndag ska jag äntligen jobba, har varit dåligt på det ett par veckor, men nu finally kan jag tjäna lite extra  cash. Inte för att det är roligt att jobba, men det är ändå rätt så okej att jobba lite då och då nu när jag går hemma och är mammaledig, är kul att komma ut och träffa lite folk m.m.  Är morgonpass, 7-15, men det gör inte så mkt, jag e van att behöva gå upp mellan 6-8 varje morgon, även på helger!

just nu ligger Ofelia och leker i sitt babygym=)!

komma i form!

Den här skulle jag vilja köpa...får helt enkelt önska mig =)!



bild: rusta.se

mammas busunge!







morgonpromenad!

Är hemkommen från en härlig morgonpromenad, är super skönt ute och pigg blir man =)!
Ofelia somnade i slutet av promenaden (som vanligt) så nu ligger hon i vagnen utanför och sussar sött.

Idag blire till att åka hem till veroniqa och umgås, skojit.

tatoo!

Är riktigt sugen på tatuera mig nu!!!!
Dock räcker inte pengarna till sånt just nu, är snart dop och sen ska vi väl försöka komma iväg på nån semester i sommar, men till hösten ska jag nog försöka få till en tatuering, jag fyller ju 25år då oxå så det kan ju vara ett tillfälle att önska sig presentkort till det el pengar =)!

Vill ha 3 stjärnor på handleden och sen ska jag skriva Ofelias namn och födelsedata någonstans, har inte riktigt bestämt mig ännu och så vill jag ha som ett ankel"armband" nere på foten. Får se vad som blir först, längtar!

våffeldagen

Men jag har inte ätit några våfflor, vi har inte ens nå våffeljärn, vi kanske borde skaffa det, speciellt  till nästa år så att Ofelia kan få *mums*!

Idag har vi varit på stan med mamma/mormor, vi handla dop present till alexandras lilla Alma och välkommen-till-världen present till Daniels Rasmus. Ofelia blev ju såklart bortskämd som vanligt (men med all rätt hihi) =), hon fick ett par jättefina byxor av mamma/mormor (ej lagt in bild på tyvärr) och så handla jag 2 linnen som hon kan ha i sommar, perfa! Slank även ner make up borttagning, hårfärg och en klänning till mig, hade 30 % på damkläder, så det var ju klockrent!

Ikväll har jag och Ofelia busat och så har hon fått sitt kvällsbad. Hon älskar att bada, hon plaskar och har sig så jag e alldeles dyngsur efter badningen =), direkt efter får hon ligga på en filt och mysa sig torr!

snart greys!

släcker du?

earth hour!

28/3 kl 20.30!

släcker du?

Det gör vi!

this weekend

Torsdag igen då, veckorna går sjukt fort!
Idag ska jag damma, städa toaletten, sen efter lunch är det mammaträff hos Caroline =)! Ska om jag hinner även gå en promenad, men tiden har ju en tendens att springa iväg så det visar sig om det hinns med!

Imorrn, fredag ska jag och Ofelia åka och handla å förmiddagen, dammsuga och skura golven, babysim på eftermiddagen och på kvällen kommer mickis och thomas över och käkar tacos och tittar på let´s dance!

Lördag, ska vi iväg till jimmys föräldrar på kvällen då hans mamma fyller år.  annars blir helgen lugn, jobba hemma och så. Skulle vilja åka iväg och shoppa, får se annars tar jag d i veckan då jag hittat kläder på h&m som jag vill ha, och jag har presentkort, perfa =)!

vill ha!

Dessa möbler vill jag ha i nya vardagsrummet och i köket!



vardagsrumsbord från em möbler


tv möbel från IKEA




kösbord och stolar + de där vaserna i vitt och svart vill jag ha. Em möbler.




vitrinskåp till köket, är från Ikea

fototajm!

Yes idag tog vi oss i kragen och åkte till eskilstuna och fotade oss för tidningen, bättre sent än aldrig heter det ju!
Kortet vart ju dock sämst, alla kort han tog såg ju förjävliga ut, el med det menar jag att jag var grymt ful, urs urs! Såg ut som om jag vägde 100 kg i ansiktet, så nu får jag verkligen ta tag i det här!
Fast inte idag haha, för det vart donken och så hade vi godis och chips sen helgen som jag har gått o småätit av *fy*!

Imorrn kör jag en invägning sen börjar kampen för att få bort det! Önskar dock att jag bodde närmare stan, d skulle få mig att må bättre + att jag skulle komma ut mer då jag ser folk, härute e d bara en jävla massa träd, urk!  Men jag får försöka göra d bästa av situationen för ändring måste ske.

snart sovdags!

Hon växer och gror!

Ofelias vikt och längd, 5 månader =)!
6,1 kg
62 cm lång

En liten och charmig tjej!
Mammas älskling!!!


Torsdag!

Ofelia har precis somnat, sitter här och dricker lite tea och bara tar d lugnt! Hon har varit knepig i några dagar nu pga av nya tanden, så jag e lite trött!
Jag ska snart ta tag i dammningen och städning av toan, orkade aldrig det igår. Imorrn innan babysim tar jag och dammsuger och skurar golven!

Idag ska Ofelia till bvc för 6 månaderskontroll vid ett, fast hon nyss bara blev fem månader, tycker deras system e lite konstigt ibland men men, hon ska även få sin andra vaccination, samt vägning och mätning. Vi blir kvar där efteråt då vi även har föräldragruppsträff kvart över tre, Amalia och Felicia ska komma in tidigare och umgås med oss i väntan på träffen =)!
Efter träffen ska vi handla på willys.

90210

I just love it!!!!

Både den gamla serien och nu den nya beverly hills serien är superbra! Jag älskar sådana här serier, de här två e bland mina favoriter!!

Just nu går den gamla serien på eftermiddagarna på tv400 och den nya går på måndagar kl 20.00 tv400!


 



beverly hills 90210


 



90210



 


fläsket ska bort!

Ja jag måste skärpa mig alltså, jag e tamefan helt otrolig!!
Jag vet att det ligger nånting mer i att jag bara e "sockerberoende", jag mår inge vidare bra psykiskt just nu så då blir d någon form av tröstätande. Men jag ska och framför allt måste ta tag i fläsket, vill inte se ut som hej kom och hjälp mig längre. Jag blir ju inte yngre heller och jag vill inte sitta där 35 år gammal och se ut som 45 bara för att jag ätit dåligt och inte rört på mig. Jag vill bara snygg så länge jag bara kan, så nu ska jag verkligen börja ta hand om mig mer,på alla sätt o vis!! Men självklart som i tidigare inlägg så ska jag givetvis unna mig, men inte 7 dagar i veckan!

Så nu kommer jag inrikta denna blogg även mot kampen för att få bort dessa kilon och att förändra min livssituation, jag ska ju oxå såklart fortsätta skriva om mitt liv som mamma, prylar jag vill ha, hiss och diss m.m.

målet är att få bort det mesta av fläsket fram till sommaren och sen börja forma kroppen därifrån, inuti och utanpå.

Jag ska börja leva!

Ofelia!



Ofelia med sin leksak i högsta hugg =)



sötnosen!



hej hej =)

På dessa bilder e hon fyra månader!
Hon blev fem månader 6 mars hihi!

tand nummer två!

Ofelia hade högfeber igår och var lite extra gnällig och sov så himlans mkt och så när vi vakna imorse så hade d ju kommit upp en tand till, bara ploppat upp sådär, går fort, så d e la förlklaringen till febern.

den här veckan blir lugn.
 
idag (tisdag): bara vara hemma och ta det lugnt.

onsdag: förmodligen är vi hemma då med, ska damma och skura toaletten.

torsdag: föräldragruppsträff på bvc, ev. handla inför helgen o kommande veckan. dammsuga och skura golven.

Fredag: babysim och sen fredagsmys.

lördag och söndag: melodifestivalsfinal på lördagen, annars inte så mkt planerat än så länge, får se vad som dyker upp!

oj!

vart inte riktigt som jag tänkt mig. Någon som vet hur man lägger in youtube filer?....

aja denna var d iaf :

http://www.youtube.com/watch?v=c5PaelJcd9c

Darin - se på mig!

Helt klart bäst!
Kunde inte han ha varit med med denna låt ist, klockren vinnare!!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c5PaelJcd9c&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c5PaelJcd9c&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


v.10

Sjukt fort tiden går då, redan v.10 och vi är inne i mars och Ofelia blir hela 5 månader på fredag, helt otroligt och det blir bara roligare och roligare, hon e så underbar =)!

måndag: Ska på barn HLR på eftermiddagen, mkt intressant!

tisdag: fixa och dona hemma

Onsdag: fixa och dona hemma, förmodligen gå till öppnaf oxå.

Torsdag: föräldragruppsträff hemma hos mig

fredag: babysim och fredagsmys såklart =)!

lördag och söndag: Inget planerat ännu förutom kika på melodifestivelen såklart! Träffa mia om hon kan =)!

the kitchen need some piffing!

Är inte riktigt nöjd me köket, men men jag får göra d bästa av det! Behöver piffas upp endel, känns lite tråkigt! Vi har så mkt bänk yta så d e svårt att få d snyggt, antingen blir d för mkt, el för lite el för trist...så jag måste gå och klura och leta snygga ting att ha där. Lite ljus, dekoration m.m...
Sen till gardinerna, de jag har nu e gräsliga, urs....nu till våren skulle jag vilja ha ett par lite ljusare och sen till hösten igen ska jag leta efter ett par mörklila.
När vi har råd så ska vi köpa ett vitrinskåp, längtar, kommer bli så fiiiint! Även en liten platt tv ska upp på väggen (låt mig säga att d e jimmys idé)!
Behöver lite mera färg, det behövs dock i hela huset.

Hallen ska dock få vara vit, ska köpa en vit hallmöbel, stor spegel och så blir det en vit fondtapet som går lite i silver så småningom.
Badrummet är i vitt, grått o svart, och så ska jag piffa upp det med lite ljus, handdukar med färg och en blomma.
Sovrummet ska få upp en vägg bakom sängen där det blir en fondvägg i svart. Sovrummets färger ska vara svart, vitt och rött *mys*. Fattas även där dekoration, inte alls nöjd med det som är nu.
Nya vardagsrummet håller jag fortf på och ritar upp i huvuvet, vet inte riktigt ännu hur d blir där, återkommer till det!

Längtar som sagt tills vi bygger ut huset, Ofelia får sitt egna rum som vi ska inreda =), kontor/gästrum kommer till, mkt bättre, då vet man var man har alla papper m.m....och så nya vardagsrummet som blir på nedervåningen, can´t wait!!!

RSS 2.0