this week!

Putsa klart de resterande 5 fönstrena
Städa, dammsuga, skura golven, toaletten, plocka undan grejer m.m
Ta blodprov på vårdcentralen
Fikatajm med Ritva och Maya
Utbildning på kommunhuset på fre 13-16
Föräldragruppmiddag på lör
Ringa kyrkan och tandläkaren
Tvätta fåtöljöverdraget

Det är vad som är planerat nu, dyker säkert nåt mer =)!

lista - Galej!

Mycket som kommer att hända nu framöver, skoj =)!

Galej!
¤ valborgsfirande med vänner (lugnt dock!!) - april
¤ Ofelias dop, fixa och dona till det - maj
¤ Ska gå på Tova-lee´s dop - juni
¤ Sushi kväll med grannarna - innan sommaren e slut
¤ Midsommarfirande (ej riktigt klar med den planeringen ännu) - juni
¤ Inflyttningsfest - sommar
¤ gå ut på riddardagarna - juli (tror jag)
¤ kräftskiva - aug (d e väl då det är)
¤ ölandstripp - sommar
¤ en väns bröllop - aug
¤ 25 årsfest - okt
¤ 1 års kalas - okt

Sen händer det ju alltid andra mer spontana saker =)! Ska hälsa på vänner som fått bebisar bl.a, föräldragruppsträffar, tjejkväll (funderar på att dra ihop det) m.m!


sköna söndag!

Har varit lite dålig på att blogga men ska  bli skärpning!
Ofelia är sjuk, hade 38 grader i feber nu i förmiddags, hoppas på att hon blir kry snart, inge kul och ha en liten sjuk bebis!
Mamma och Rebecca kom över idag ändå trots Ofelias feber, mamma fick ett ryck och började putsa våra köksfönster, Tack snälla mamma =)! Jag satte då igång med att byta köksgardinerna och fixa och dona lite medan rebecca lekte med Ofelia och jimmy höll på och jobba utomhus! När de åkte så började jag putsa fönstren på övervåningen, men nu e jag trött och har pausat lite, sammanlagt 5 fönster kvar i huset att putsa, skönt!

Jag har ju som vanligt inte klarat av att hålla mig till mitt godis- och onyttighets-förbud, haha, jag e sämst!
Både jag och jimmy ser ut som små köttbullar ;)! Men imorrn måste det ske förändring, dopet närmar sig och sommaren lika så, så nu har vi inget val mer än att köra stenhårt för att bli slimmade! Jag ska komma i mina gamla kläder och någon snygg klänning till dopet!!

J*vla skit!!!

Jag kan verkligen inte fuska för en dag just nu, speciellt inte om det finns kvar här hemma från gårdagen! Jag borde tygla mig mer!!!
Får bli som det blir den här helgen, äter det jag vill och så, jag har ju vart jätteduktig i veckan och tappat lite så det är väl ingen katastrof men det känns ändå trist. Aja nya tag på måndag!!!

8v to go...Inget mer fusk!!! Nästa gång jag ska unna mig nåt onyttigt blir söndagen 31 maj! Blir lättare att bara äta onyttigt en dag i veckan sen då man e snyggare ;), då vill man inte bli som förr!
Nu ska kilona bort!

köket!

Ja nu har jag kommit på att jag vill göra om köket, hur kunde vi vara så klantiga och ställa en köksö mitt i alltihopa...mitt fel! Det är iofs annorlunda och lite coolt det vi har men näe...bättre med öppen yta, så jag ska ta en diskussion med min kära sambo om att när vi är klara med allt annat som ska göras och har råd ska vi allt ta och göra om köket igen (om ett par år), jag vet jag blir aldrig nöjd hahah!

fredag!

Och så var det helg igen, nice!
Idag slutar jimmy tidigare för vi ska på möte med banken kl tre, efter det blir d stor shopping på willys!

Jag håller på och dammsuger, men tar en liten break, lillskruttan sover. Efter dammsugningen ska jag bädda rent, så gött och lägga sig ikväll bland rendoftande lakan, mys!!!
Och lite senare blir det en härlig promenad i solen!

Ikväll blir d fredagsmys som vanligt, får se vad det blir för tv dock nu när let´s dance e slut.....talang på tv4 kanske?!
Jag brukar titta på samantha who som har varit efter utröstningen på let´s dance men idag verkar det inte vara något fastän det inte var slut på säsongen, var har det tagit vägen??!!

skall fortsätta med dammsugningen .....


deklaration!

Igår damp det ner i brevlådan och jag säger bara, yes yes yes!! Jag är iaf nöjd som fan...trodde jag knappt skulle få tillbaka nåt alls!! *weee*!

RSS 2.0