ny design

jag försöker mig på och göra om designen lite...men suck så jobbigt, det blir inte alls som jag vill...ska bråka lite till får se om jag lyckas få till nåt! Annars gör jag en ny blogg snart!!!

bråkar med mig!

bloggen bråkar med mig just nu...jag försöker lägga upp ett inlägg om byta frilla och ett kort....men det vill inte!
Suck!
Får se om den dyker upp el om jag ska försöka igen senare....

är den här för att stanna?

Just nu lyser solen in genom fönstret, kan knappt tro det, underbart!!!! Stannar den ett par dagar tro? Hoppas!!
För vi vill ju göra klart altanen, samt måla utemöbler....har iofs endel kvar att göra inne men det ska vi fixa det med, får jobba hårt!!!
Och jag måste jobba hårdare på mitt nya hälsosamma liv...tappade ett steg idag (skiiiiit) men jag tar nya tag imorrn, hårdkörning först sen kommer jag lugna ner det lite och fortsätta till målet balans mellan mat och träning så att jag bibehåller mitt nya liv sen!

Har shoppingsug, vill spec ha ett par jeanstights på veromoda men de har inte de här i stan så jag e så sugen att åka till etuna, men känns lite dyrt för just det bara och jag vill ju spara så mkt som möjligt den här månan, så jag får tänka på det helt enkelt!

Ska ta d lugnt ett par dar tror jag och inte direkt åka nånstans utan bara träna, ta promenader, fixa och dona hemma m.m...men nu ska jag ta o lägga min lilla skrutt, sen blir det mys i soffan!

latmaskar!

Nu har jag och älsklingen latat till oss igen, både med mat och jobb på huset! Men nu ska d bli ändring på det!
Jag ska ta mig ur det här och försöka mig på en ny livsstil (igen, ngn gång ska jag väl lyckas)
¤ nyttigare mat
¤ regelbunden träning
¤ jobba på huset (måla, fixa på tomten m.m) och även kika efter inredningstips
¤ ta egentid (tex. träning, sola, umgås med vänner själv m.m)
¤ umgås med vänner och familj, framför allt  vara med min underbara dotter!
¤ inte köpa onödiga grejer, utan vara sparsama med pengarna (nu ska jag dock köpa lite till huset men d e mest småprylar som blommor o ljus.)
¤ ägna mig lite åt skönhet och mode (köpa lite nya plagg, sen göra skönhetsbehandlingar hemma med ansiktet, fötter, händer, naglar m.m)


Ofelia vaknade till igår kväll och hade feber =/, och imorse var det ännu värre, var uppe i 40.3 grader, min lilla hönaböna!
Hon har sovit i stort sätt hela dagen, och det i min famn oxå, hon är som ett plåster när hon e sjuk men det gör hon rätt i, så medan hor sovit så gott i min famn har jag plöjt igenom sex and the city, är nu inne på sista säsongen....hoppas på att hon är lite bättre imorrn. Planer för imorrn är bara dammsugning och städa toan, och träna något om lillskruttan tillåter.

bröllopslåt!

Ja nu har jag hittat min bröllopslåt....inte för att vi ska gifta oss men jag snubblade över denna fina och underbara sång, det är den jag ska ha på mitt bröllop!! så fin!
Säger dock inte vilken, det får ni se när det är dags för sånt =)!

Vet flera grejer till mitt bröllop oxå...haha, jag vet jag planerar nåt jag inte ens har inom sikte men va fan när jag väl gifter mig så ska det vara perfekt, bäst att redan börja samla tankar och ideér =)!








Ofelia och jag!

Har inte bloggat på ett tag igen, jag e lite slarvig!
Mina dagar går så fort, det är massa lek med Ofelia, rutiner, umgås med folk, ärenden, städ m.m....jag bara njuter av tiden tillsamman med min lilla flicka!
Hon e så underbar, hon kryper i turbofart, pratar, busar, leker...hon är oftast glad, sällan hon e sur och grinig, hon e min finaste pärla!

Var på bvc idag och gjorde boeltestet, hon fick perfa =)!  Hon såg och hörde kanoners!
Hon är nu 68 cm lång och väger 7.5 kg...hihi min lilla plutt!

sovdags nu=)!

RSS 2.0