2009!

Vi firade in året med att spendera kvällen på akuten och nyårsmiddan vart korv på statoil ;)! Ofelia hade högfeber så vi var tvungna att åka in, kändes rätt. De konstaterade att hon hade en infektion, fick inhalera kortison m.m...åkte tillbaka idag för att ta nya prover och då såg de att infektionen var påväg tillbaka =), så skönt och hon dessutom varit feberfri idag, hoppas på att d fortsätter så=)!

Idag, första dagen på året så va vi ju då till akuten, annars har vi mest spenderat dagen till ära i soffan =) och så lagade älsklingen god middag (det vi skulle ha ätit igår egentligen), fläskfilé och potatisgratäng *mums*!

att sammanfatta 2008 så va d ju ett händelserikt år med körkort och graviditeten och att hon kom till världen =), fantastiskt år med andra ord, dock var graviditeten inte så vidare skojig men resultatet var ju underbart!

År 2009 då, d ska bli så underbart det med. Att följa min dotters första år i livet, vi ska ha d så mysigt och uppleva massor med saker, det ska bli d bästa hittills!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0